Eindejaarskorting 🎆🍾

Bestelling en levering

Bestelling en levering  Wij van Quality-sport hechten veel waarde aan kwaliteit en service. Maar daarnaast willen we onze producten aan kunnen bieden tegen een zo laag mogelijke prijs.

Onze producten worden gemaakt op het moment dat de bestelling is geplaatst. Hierbij dragen wij bij aan het milieu en we versturen het direct vanuit de leverancier. Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier naar jou toesturen kunnen wij enorm besparen op transport- en opslagkosten. Dit zorgt ervoor dat we je een lagere prijs kunnen bieden dan de concurrent en de verzendkosten van onze producten voor eigen rekening kunnen nemen.

De keuze om direct vanuit de leverancier te verzenden brengt een iets langere levertijd met zich mee dan dat je wellicht gewend bent. De gemiddelde levertijd van onze producten bedraagt 7-14 werkdagen.

Verzendkosten Wij nemen de verzendkosten van onze producten in Nederland en België volledig voor eigen rekening. Al onze producten worden gratis bij jou thuis afgeleverd.

Vragen over je bestelling?  Heb je vragen over je bestelling? Dan kun je altijd contact met ons opnemen, ook in het weekend en buiten kantooruren :).